Sänk låneräntan

Kampanj N/A
Till kampanjen
Spara pengar du med!

Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Aasa

Till kampanjen
Spara pengar du med!

Snabblån enkelt

Går du med ett ett hål i plånboken sådär dagarna innan löning och känner att lite extra pengar kanske behövs för att underlätta fram till 25:e? Du är inte ensam. Aasa Kredit kan hjälpa dig. Du kan få utbetalningen snabbt och enkelt efter godkänd ansökan vilket är en väldigt smidig process att gå igenom. Du har allt klart på några få minuter.

Snabb utbetalning

När ett lån från Aasa Kredit har blivit beviljat går det snabbt att få pengarna in på sitt konto. Man ska inte behöva vänta flera dagar på pengarna utan när man väl är godkänd ska pengarna sitta på kontot direkt. Aasa Kredit ser till att det belopp du fått godkänt i lån betalas ut till dig så snabbt som möjligt. Inget snack och inget krångel. Därefter kan du göra vad du vill med pengarna.

Om Aasa Kredit

Aasa Kredit ger lån och snabblån till privatpersoner som vill låna mellan 10.000 och 50.000 kronor. Återbetalningstid är som minimum 2 år (24 månader) och som maximum 3 år (36 månader). Ingen säkerhet krävs och man pantsätter därför inget utan pengarna som beviljats i lån betalas bara ut till ditt konto och du kan sedan göra vad du vill med dem. Aasa Kredit kan också låna ut pengar trots att du redan har lån hos dem tidigare om du betalat av minst hälften av gamla lån. Ett krav är också att man inte har några betalningsanmärkningar hos UC. Det beror på att Aasa Kredit vill att du som kund inte ska få ekonomiska problem trots att du lånar pengar och de kontrollerar på detta sätt din betalningsförmåga. Du kan också justera ditt lån i tusentals kronor istället för tiotusentals kronor vilket gör det lättare för dig att enbart låna exakt det belopp du behöver.

Lån med låg ränta

Aasa kredit kan klassas som ett företag som arbetar med snabblån. Låneperioden är längre (mellan 2 och 3 år) men lånet är enkelt att ansöka till via internet och man får pengarna utbetalda snabbt. Med det i åtanke är räntan jämfört med generella snabblåneföretag relativt låg. Effektiv ränta är i exempelfallet 38,79% vilket jämfört med de 100-tals procentsatserna som annars kan erbjudas ändå ganska lågt. Vilken ränta just du får bedöms individuellt baserat på din betalningsförmåga och kan därför justeras men oavsett vilket erbjuder Aasa Kredit en relativt bra ränta och därmed ett billigt lån.