Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Apotek Hjärtat

Utgår Hämta din kod
Spara pengar du med!
Till kampanjen
Spara pengar du med!
Utgick Hämta din kod
Spara pengar du med!

Vad erbjuder Apotek hjärtat?

Eftersom de är ett apotek och inte bara en onlineaktör så finns det massor av både produkter och tjänster att använda sig av när man vänder sig till dem. Några va de tjänster man kan tänkas sig att använda är rådgivning för läkemedel. Även blodtrycksmätning, födelsemärkeskontroller, Medicinsk öronhåltagning. I produktsortimentet hittar du massvis av kategorier och även kampanjer. Vi pratar produkter som hjälper dig med allergi, hudvård, fotvård, intimvård, munvård och mycket mer än så. Ja, det är väl i stort sett allt man behöver när man ska handla på ett apotek.

Du kan även hitta produkter som hjälper dig att ta hand om dina husdjur, så även de kan få vara friska. Sist men inte minst så erbjuder Apotek hjärtat även försäljning av receptbelagd medicin. Du loggar enkelt in med mobilt BANK-ID för att kunna ser dina recept och beställa de online. Antingen fraktfritt hem till brevlådan eller till ombud. Man kan också välja att få det levererat till något av deras apotek.

Sverige släppte möjligheter till e-handel för apoteken

Som vi nämnde lite kort tidigare så var starten till det här apoteket när Sverige bestämde sig för att avskaffa monopolet på apoteksprodukter. Det fanns så klart ett mål med varför man bestämde detta. Några aspekter man kan tänka var att man ville öka tillgängligheterna på läkemedel, få till en bättre servicenivå och billigare priser. Det hela kan vara enklare att uppnå om man börjar skapa en bransch med konkurrens. Man sålde ut ungefär hälften av alla apotek som man ägde, ca 460 av 900 stycken.

Det hela öppnade alltså upp för konkurrens och en stor del till att vi har ett flertal aktörer idag som säljer receptbelagd medicin på internet kan vi ganska lätt härleda till detta. Man vill så klart ge kunderna högre tillgänglighet, bra priser och snabbare service. Vilket man enligt mig enklare kan uppnå genom försäljning på nätet. Vi kunder får en högre möjlighet att handla på udda tider tillexempel. Priserna borde kunna hållas lite lägre då lagerlokaler normalt är billigare än lokaler mitt i en stadskärna.

Snygg webshop

Apotek hjärtat rabattkod

Vi gillar deras webshop, snygg & enkel att handla ifrån.

Självklart tryggt & säkert

Det känns nästan som en självklarhet att om du får sälja receptbelagd medicin på internet så borde det innebära att man är en stor aktör på marknaden som går att lita på. Vi ser att de är med i Trygg-e-handel som är en slags stämpel på att det går att lita på det här företaget. Ibland blir man granskad via provköp och liknande för att dubbelkolla att man verkligen håller det man lovar. När man är stor så gäller det att på samma sätt ta ansvar och göra det man ska. Vi litar på apotek hjärtat. Det hoppas vi att du också kan göra.

Rabatt på läkemedel med högkostnadsskyddet

Precis som när du handlar vanlig receptbelagd medicin så gäller det så kallade högkostnadsskyddet även hos Apotek hjärtat online. Genom en slags säkerhet kliver Sverige som land in och hjälper till om kostnaderna för läkemedel skulle bli för höga. Det innebär att om du har en kostnad över 1125kr per 12-månaders period så kommer du att få rabatt på nästa köp du göra. Tänk på att det endast är läkemedel du köper på recept som innefattas av detta. Den person som är bosatt eller anställd i Sverige har rätt till den här rabatten. Om du vill dubbelkolla om ditt läkemedel ingår i detta så kan du kontakta något som kallas för läkemedelsupplysningen på läkemedelsverket.

Visualisering av högkostnadsskyddet

0 – 1124 kr 0 % rabatt

1125 – 2146 kr 50% rabatt

2147 – 3989 kr 75% rabatt

3990 – 5521 kr – 90% rabatt

5522kr – Frikort – Gratis

Information

”- Du betalar som mest 2 250 kronor under en 12-månadersperiod.

– Upp till 1 124 kronor betalar du allt själv, sen får du stegvis ökande rabatt.

– Högkostnadsperioden gäller 12 månader räknat från första inköp.

– Högkostnadsskyddet höjdes från 2 200 kr till 2 250 kr 1 januari 2018. Du som hade en pågående högkostnadsperiod får automatiskt dina tidigare inköp överflyttade till den nya högkostnadstrappan. Om du redan hade uppnått frikort vid årsskiftet behåller du det resten av 12-månadersperioden.” – från apotekhjartat.se