Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Lensia

Rabattkoder för Lensia

Tyvärr finns det inga aktiva rabattkoder för Lensia just nu

Mer om Lensia rabattkod

Hos Lensia hittar du de flesta av marknadens vanligaste linsmärken, inklusive de stora kedjornas egna märken. Det gör att du som har ett märke och linstyp som du trivs med kan känna dig trygg när du shoppar hos Lensia. Självklart finns såväl endagslinser som veckolinser och månadslinser i sortimentet. Till de senare kan du även handla tillhörande produkter som linsvätska och etuier. När du handlar i butiken kan du enkelt söka reda på dina linser genom att bläddra bland olika typer av linser, alternativt sortera sortimentet eftre varumärke. För dig som tycker det är jobbigt att beställa nya linser nu och då finns även linsprenumerationer att teckna hos Lensia.

Genom att använda dig av rabattkoder och erbjudanden kan du enkelt spara pengar på den löpande utgift som linser är för linsbärare. Hos oss på rabattkodsidor hittar du olika typer av rabattkoder och erbjudanden att använda. Vi har dels en rabattkod som ger dig fri frakt när du handlar, samt en rabattkod med vilken du får 10 % på din order. Utöver det här har vi även ett erbjudande med vilket du får upp till hela 70 % rabatt på varor hos Lensia. Det är en rabatt som gör rejäl skillnad i plånboken.

Ögonvård 101: Några Tips Och Råd

Alla bör veta hur man tar hand om sina ögon. Utan ögon, skulle du ha en svår tid i världen! Följande artikel kommer att lära dig om ögonvård. Fortsätt läsa för att lära dig mer om ögonvård.

Du bör försöka äta en ordentlig diet för att bättre vårda dina ögon. En bra kost för att upprätthålla ögat hälsa bör innehålla objekt som innehåller zink, Omega-3 fettsyror, lutein, C-vitamin, och E-vitamin. För att få dessa näringsämnen, prova att äta objekt som mörka bladgrönsaker, fet fisk, ägg, nötter, och citrusfrukter.

Om du arbetar under långa perioder på en dator, skydda dina ögon genom att ta täta pauser. Du kanske har märkt att dina ögon ofta känner sig ansträngda, trötta och kliande under ordinarie arbetstid. Detta är förmodligen en bra indikation på att du är över att arbeta dem. Gå upp och sträck i några minuter och ger dina ögon en tid bort från skärmen.

Det är mycket viktigt att skydda ögonen från direkt solljus, så se till att bära solglasögon när du är utomhus eller kör. De polariserade solglasögon är bäst eftersom de skyddar din syn genom att filtrera bort Solens UVA-strålar som kan orsaka glaukom och några andra ögonsjukdomar.

Du bör skydda dina ögon genom att använda solglasögon. Du bör även bära dem på molniga dagar. När du väljer dina nyanser, leta efter dem som har UV-skydd. De kostar lite mer, men kommer att skydda dina ögon.

Om du tillbringar mycket tid på datorn, ta regelbundna pauser. För en minut eller två varje timme, fokusera på ett avlägset objekt. Detta gör att dina ögon får anpassa sig. Du kommer att uppleva mindre ansträngda ögon och minska antalet huvudvärk som du upplever under veckan.

Dela aldrig ögonvårdsprodukter med andra

Dela aldrig ögonmakeup med någon. Bakterier kan överföra från en person till en annan när ögonmakeup delas. Detta kan leda till ögonirritation och andra problem. Vid den kosmetiska räknaren, Undvik att använda provprodukter om det har öppnats och använts av andra människor redan. Be om ett rent prov om det finns tillgängligt.

Sätt på ett par solglasögon. UV-strålar är ingen match mot ett par bra solglasögon! Spendera för mycket tid i solen med dina ögon oskyddade kan leda till ögonproblem, såsom grå starr. Det är viktigt att välja solglasögon som blockerar UVB-och UVA-strålar helt. Den wraparound stil solglasögon skydda dina ögon från alla vinklar.

När du gör någon typ av arbete, Undvik att skada dina ögon genom att alltid bära skyddsglasögon. Detta är särskilt viktigt om du jobb innebär hantering av luftburna eller farliga material. Du bör också bära skyddande öga slitage när du spelar sport eftersom vissa sporter såsom racquetball, lacrosse eller hockey kan orsaka ögonskador.

Om du är en rökare, butt out! Naturligtvis, rökning kommer att leda dina ögon till gult och huden runt dem att skrynkla och tunna. Ovanpå det, rökning är kopplad till en hög risk för makuladegeneration, grå starr och även skador på synnerven, som alla kan leda till blindhet.

För att minska svullna ögon, använda skivor av rå potatis. Skär potatisen i halvcirklar och placera över dina slutna ögon. Om du föredrar, kan du riva potatis och plats i några Muslin trasa, sedan pressa överflödig vätska ut och placera på slutna ögon. Låt verka i 15-20 minuter för bästa effekt.

För att lugna svullna ögon, placera en bit av en kall gurka ovanpå varje ögonlock. Svalheten från gurka skivorna kommer att lugna svullnader och ge dina ögon lättnad. Lämna skivorna på ögonen i cirka tio minuter innan du sover på natten för att minska mindre inflammation.

Mer om kontaktlinser och ögonvård

Om du använder kontaktlinser, se till att tvätta händerna innan du vidrör dem. Det finns alla typer av bakterier och virus som kan komma in i kroppen genom ögat. Det sista du vill ha är en ögoninfektion, eller till och med en förkylning eller influensa, så tvätta först!

Du kanske inte inser hur viktigt vistas fysiskt passar är för hälsan hos dina ögon. Övervikt kan orsaka ett antal hälsoproblem, en av dem är glaukom. Tränar i ungefär en halvtimme varje dag kan minska trycket på dina ögon med så mycket som 20%!

Försök att inte läsa i mörkret eller i ett svagt upplyst område. Du kan anstränga dina ögon när du försöker läsa utan tillräckligt med ljus. Dina ögon arbetar redan hårt för att göra den faktiska behandlingen, så den extra stammen att anpassa sig till bristen på ljus kan överansträngning dem. Detta kan också leda till trötthet och huvudvärk. Se till att det område där du läser är ordentligt upplyst.

Konsumera en hel del färsk frukt och grönsaker under dagen för att förbättra hälsan hos dina ögon. Detta kan bidra till att eliminera torra ögon och förse dig med de vitaminer som du behöver för att hålla sig frisk. Några stora frukter är apelsiner, äpplen, päron, kiwi och bär för dig att äta som dagen bär på.

Se till att ha ögondroppar till hands

Ta med en flaska ögondroppar till jobbet eller skolan, särskilt om du arbetar framför en datorskärm hela dagen. Applicera flera ögondroppar på varje öga för att återställa fukt så att det finns en barriär mellan dina ögon och de yttre elementen som kan orsaka irritation, ömhet och torrhet.

Ta pauser när du behöver dem. Många människor tror att titta på en datorskärm är den enda gången du behöver bekymra dig med att betona dina ögon. Även om du läser eller tittar på TV, är det klokt att ta täta pauser så att du inte börjar få ansträngda ögon.

Behåll din idealvikt. Fetma kan leda till diabetes. Diabetiker har oftast många ögonproblem som glaukom. Om du är överviktig, börja fokusera på att förlora de extra pounds och komma i form. Inte bara kommer du att känna och se bättre, men det kommer att vara en enorm fördel för hälsan hos dina ögon.

Korrekt hälsopraxis är viktigt, inklusive att veta hur man tar hand om dina ögon. Denna artikel har erbjudit underbara Ögonvård råd. Nu måste du använda informationen. Detta kommer att hjälpa dig att njuta av livet till fullo med friska ögon.