Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Babygruppen

Enkla Saker Som Du Måste Veta Om Graviditet

För att hjälpa dig att sova bättre medan du är gravid, måste du planera ditt vattenintag runt en mindre blåsa kapacitet. Drick majoriteten av ditt vatten på dagtid, men sakta ner vid middagstid. Detta kommer att hålla dig i sängen och ur behovet av att gå på bad rums.

Tala med din läkare innan du vill bli gravid. Att lära sig att hälsosamt förbereda sig för graviditet kommer att göra nyckeln till en hälsosam och säker graviditet.

Ta prenatal vitaminer så fort du blir gravid.

Gravida kvinnor måste hålla huden skyddad innan du spenderar tid i den varma solskydd. En gravid kvinnas hud är ofta känsligare, vilket i sin tur, såsom melanom.

Ta en tur till anläggningen där du planerar att föda. Titta runt och tala med personalen. Du kan ställa frågor och börja skapa sinnesfrid.

Kvinnor i den sjunde månaden av graviditeten bör sova på sin vänstra sida. Sova på detta sätt ger ditt foster den bästa blodtillförseln, och göra det möjligt för blodet att flöda lätt till din livmoder och njurar. Sova på en rygg är gynnsamt för begränsat blodflöde, och bör undvikas när det är möjligt.

Mediciner som hjälper dig och ditt barn

Over-the-counter mediciner kan ofta skada ditt foster. Slå upp naturläkemedel på nätet för illamående, förstoppning, och halsbränna. Du också be din läkare för några knep som de har.

Många människor tycker att det är roligt att dekorera varhelst deras barns plantskola. Bara vara medveten om att du är gravid! Du kan inte vara runt medan rummet är målade. Håll Fönstren öppna alla fönster. Du kanske till och med vill ha nära och kära göra de hårdare uppgifterna.

Om du upplever diarré under graviditeten, du måste se till att du fylla på förlorad vätska. Diarré kan orsaka uttorkning, men för kvinnor som är gravida, detta kan landa dig på sjukhuset, där du kommer att vara ansluten till intravenösa vätskor.

Simning är särskilt användbart som din graviditet når senare stadier. Simning regelbundet är en utmärkt övning som hjälper dig att hålla dig aktiv under hela graviditeten eftersom det hjälper att få dessa värk och smärta ut. Känslan av tyngdlöshet som erbjuds av simning är mycket lugnande.

Gravida kvinnor och sport-BH

Gravida kvinnor kan dra nytta av att bära sport behå. Det extra stödet kommer att kämpa mot värk och smärta. Du bör också undvika snäva underkläder att använda medan du är gravid; inte hålla sig till dina små trosor som kan gräva i huden.

Tala omedelbart om för din läkare om du får flytningar från graviditeten.

Om du vill bära icke-moderskap byxor, ta ett hårband och slinga runt knappen hålet på byxorna. Med en lång skjorta eller en elastisk moderskap band för att täcka toppen av byxorna, kommer ingen att se att de är tekniskt unbuttoned. Detta gör det så att du håller från att köpa så många mammakläder i början.

Din föräldra vitaminer bör innehålla folsyra i den rekommenderade kvantiteten. Folsyra kan minska risken för fosterskador och även förbättrar cellbildning och vävnads utveckling.

Ta en förlossning klass som täcker alla födelseprocess. Registrera dig tidigt för att se till att du får en plats. Du kan också tänka på att vara i en klass på amning. Dessa två klasser kommer att ge dig självförtroende när du går igenom din omedelbara framtid.

Om inte en läkare råder annat, hänga med din nuvarande övning rutiner.

Graviditet kan förändra din kropp kraftigt, så varför inte ta bilder av magen som den utvecklas? När det nya barnet föds, kommer graviditeten avtar i det förflutna, och med bilder kan hjälpa dig att komma ihåg hur det var.

Diskutera barnomsorg ansvar med din partner innan du levererar ditt barn.

Informera tandläkaren att du är med barn

Se till att din tandläkare känner till din graviditet. Det är inte en bra idé att ha röntgen tas under graviditeten. Vissa tandingrepp är också ogillat under denna känsliga tid för att undvika att utsätta ditt barn för kvicksilver.

Att få överskott graviditet vikt kan leda till längre arbetskraft, orsaka hypertoni, och högt blodtryck. Du kan hålla till en rimlig mängd viktökning genom att äta bara hälsosam mat och inte fyllning själv.

Det är helt okej att klaga på din graviditet. Det är svårt att vara gravid och de senaste tre månaderna kan vara outhärdlig. Bara för att du mår dåligt och vill klaga på det betyder inte att du älskar ditt barn något mindre.

Kontakta din läkare eller barnmorska om du tror att ditt vatten har brutits. Många kvinnor har upplevt detta och om det gjorde, men för att minska risken för en infektion barnet måste vara ute på en viss tid.

Hudvård är viktigt

Ta hand om din hud inifrån kommer att minska möjligheterna att få några hudbristningar. Se till att du får massor av essentiella fettsyror. Dessa är de nyttiga fetter för kroppens rätt funktion. Fettsyror som linfrö eller fiskolja håller huden ser frisk och ungdomlig.

Benkramper i mitten av natten kan vara besvärande. Du bör också sträcka ut benen innan du går till sängs. Äta bananer kan också hjälpa till att stoppa kramper samt.

Om du normalt har inställningen att du kan få allt gjort själv, måste du låta det tänkesätt gå. Du måste lära dig att slappna av. Din kropp genomgår massor av förändringar och detta kommer att påverka dig att göra. Tro inte att du kommer att ha styrkan att ta allt på egen hand.