Ajj då, här fanns inga aktiva rabattkoder.

Inga aktiva rabattkoder till den här butiken, titta gärna igen senare!

Om Passion of Sweden

Passion of Sweden säljer sexleksaker och massageoljor billigt och vänder sig till alla som är ute efter att krydda sitt sexliv eller vill prova något nytt i sängkammaren antingen tillsammans med någon annan eller på egen hand. Varför inte en ny dildo eller en skön fleshlight? Passa också på att köpa ett paket kondomer när du ändå håller på. Man vet aldrig när de kan behövas, och vill man vara på den säkra sidan är det bäst att även välja ett bra glidmedel.

Penisring, analplugg och lösvagina

Nu börjar det komma allt fler sexleksaker för män där ute. Genom årens lopp har marknaden dominerats av produkter för kvinnor i form av massagestavar och dildos. Detta håller helt klart på att förändras och numera kan män hitta många produkter där ute att krydda sitt sexliv med. Analstavar eller analpluggar funkar ju faktiskt lika bra för män som för kvinnor och är dessutom riktigt sköna. Fleshlight, eller så kallade lösvaginor blir allt bättre och numera är det inte ens tabu att äga en lösvagina längre. Tvärtom är det bra att man kan ta hand om sin egen njutning då ett hälsosamt sexliv om än på egen hand faktiskt är bra för hälsan. Penisringar finns i alla färger och former och vissa kommer till och med med inbyggt vibration.

Trådlösa sexleksaker

Ägg med fjärrkontroll, bluetooth eller wifi. Sexleksaker börjar bli uppkopplade och allt mer intelligenta. I dagsläget är avstånd ingen begränsning för att kunna njuta tillsammans. Du kan låta din partner styra ditt vibrerande ägg genom en app i mobilen trots att ni befinner er på olika kontinenter. En fjärrkontroll till en diskret klitorisvibrator kan vara väldigt upphetsande när man är ute på stan tillsammans och vill busa lite, och det kan dessutom blir riktigt spännande vilket bidrar till njutningen senare när man kommer hem och kan leva ut i sängkammaren.