Ajj då, här fanns inga aktiva rabattkoder.

Inga aktiva rabattkoder till den här butiken, titta gärna igen senare!

Om Pengino

Pengino är en tjänst som jämför lån och kredit från över 20 kreditgivare. Tjänsten är enkel att använda och endast en kreditupplysning tas. Man går in på deras hemsida, fyller i ett ansökningsformulär och sedan ser man resultaten direkt och kan då jämföra de lånerbjudanden och på så sätt hitta de billigaste lånen. Pengino förmedlar Freedom Finance tjänst.

Låg ränta och snabba utbetalningar

Med Pengino kan man hitta lån med lägst ränta och snabba utbetalningar enkelt. Många lån idag har ockerräntor och mer eller mindre utnyttjar konsumenter som sitter i ekonomisk knipa genom att erbjuda lån men till skyhöga räntor. Som konsument i en dålig ekonomisk situation är det lätt att lockas att ta dessa lån i tron att det ska hjälpa en i en svår sits. Det gör det sällan och istället växer problemen. Att därför hålla koll på räntan är väldigt viktigt och se till så att pengarna går till att betala av lånen istället för att bara betala dyra räntor.

Samla lån och krediter

Med hjälp av Pengino kan du samla dyra låna och krediter för att sänka din månadskostnad och på så sätt få mer pengar över i plånboken till annat varje månad. Vissa kan sänka sina utgifter med tusentals kronor vilket kan göra att en hopplös situation plötsligt blir hanterbar. Nyckeln är givetvis att inte ta nya lån och krediter utan att faktiskt se till att amortera på befintliga lån. En förutsättning att kunna göra det är såklart att man också kan leva själv.