Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Rizzo

20% rabatt på hela sortimentet på ord. pris

20% rabatt på hela sortimentet på ord. pris

Skorna och väskan skapar looken

Ett par balla skor, en fräsch väska eller några snygga accessoarer kan skapa en hel look. Även den enklaste t-shirt och dina vanliga tråkiga jeans kan piffas upp med coola detaljer.

Finskor, ballerinas, tofflor eller sneakers. Höga klockar, låga klackar, flats eller flip flops. Möjligheterna är många när det kommer till skor. Det ska inte bara vara sköna och bekväma att gå runt i, även om det är det allra viktigaste. Hos Rizzo hittar du allt detta och samtidigt stil och klass i modeller som passar alla.

För dina värdesaker finns samtidigt det snyggaste av förvaring. Väskor för herrar och damer, stora och små. Och för det allra viktigaste du bär med dig, pengar och kontokort förvarar du säkert i snygga plånböcker av fin kvalitet. Men bara för att det är dags att shoppa ska vi inte spendera onödigt mycket pengar, eller hur?! Handla online med fina erbjudanden och rabattkoder för att spara slantar till andra tillfällen.

Har du möjlighet att besöka en av Rizzos tretton butiker kan du hämta din beställning utan extra kostnad. Annars skickas den till dig för en ynka tilläggskostnad på 49 kronor och levereras snabbt till närmaste postombud inom 2-4 arbetsdagar. Men slår du på stort, ja då blir frakten fri när summan överstiger 1999 kronor.