Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Smarthem

Smarta lösningar för kök och badrum!

Här hittar du välkända varumärken och unika lösningar till ditt kök och badrum.

Om Smarthem

Smarthem är en webbshop som säljer produkter inom inredning, kök, bad och tvättstuga. Företaget grundades 2004 då tre bröder från Norrköping satt och funderade på hur de skulle sälja en smart strykbräda. De fattade att internet var det nya svarta och grundade därför smarthem med idén att sälja produkter för smarta hem. Från börjar blev smarthem bara en sidoverksamhet för bröderna som förvaltade ett fem generationer gammalt familjeföretag. Verksamheten tog dock fart och från början kunde lokala kunder få sina beställningar hemkörda redan samma dag, av ägarna själva i deras privata bil.

Smarthem började ta fart på riktigt och sortimentet utvidgades i rasande takt samtidigt som efterfrågan ökade i stadig takt. Man beslöt att det är kvalitetsprodukter som gäller och därför valdes leverantörerna noggrant. Detta för att bröderna själva satt inne på stor erfarenhet från byggbranschen och man visste att det är kvalitetsprodukter som gäller. 2006 registrerades smarthem som ett aktiebolag men man eftersträvar fortfarande flexibilitet än idag. Teamet består numera av fem personer och företaget satsar mycket på att erbjuda riktigt bra kundservice och smarthem är också certifierade av Trygg e-handel.

Smarthem, med flexibilitet som grundsten, värderar snabba leveranser högt, men man tummar inte på tryggheten i leveranserna över huvud taget. En självklarhet är gratis frakt inom Sverige.

Köpa spabad

Förutom köksprodukter, inredning och tvätt i sortimentet säljer smarthem också spabad och bastu. Unna dig vardagslyx med ett spabad från Villeroy och Boch som anses vara ett premium märke när det kommer till bubbelbad och spa. Smartahem säljer spabad med plats för hela familjen och mer därtill. Smarthem kan också hjälpa till med finansieringen av ditt nya spabad och då betalar du 25% i handpenning. Självklart ingår alla nödvändiga tillbehör när du köper spabad hos oss också. Täcklock, pumpar och värmare är exempel på sådant. Villeroy och Boch spabad är gjorda för året-runt användning och därför fungerar det klockrent att ha jacuzzin på altanen och du kan sitta och dricka skumpa i 36 grader medan snön faller under vintern. Vardagslyx när den är som bäst!

Telefon

011-19 77 60

E-post

[email protected]

Betalningssätt

Klarna: faktura, kort, delbetalning och bank! Precis som vanligt

Fraktsätt

Gratis frakt inom Sverige