Tidigare rabattkoder & kampanjer hos Tretti

Enormt sortiment av vitvaror från ledande leverantörer

Denna välkända E-handelsjätte samarbetar med de ledande leverantörerna på vitvarumarknaden, vilket betyder att du kan hitta produkter av såväl kända varumärken som märken med budgetalternativ, allt under ett och samma digitala tak.
På listan finns bland annat:

• Philips
• Cylinda
• Husqvarna
• Electrolux
• Whirlpool
• OBH Nordica

Handla hos Tretti och hitta allt som ett hem behöver och lite till. Till exempel kan du klicka hem en ny tvättmaskin, espressomaskin, brandvarnare eller gräsklippare. I sortimentet finns dessutom mängder av apparater som behövs i hemmet för din hälsa och personvård. Behöver du en ny näshårstrimmer? Eller har du kanske alltid önskat dig en sådan där lyxig massagefåtölj? Ett hett tips är att köpa hem varsin hoverboard till barnen, lagom innan julklappsshoppingen ens börjat.

Prisbelönt e-handel med 360 graders service

Företaget grundades år 2004 i Sverige och finns sedan år 2011 också i Norge, Danmark och Finland. Genom åren har de tilldelats en lång rad utmärkelser, bland annat Årets e-handlare flera år i rad, men också Årets kundupplevelse och Bästa e-handelsplats. Det som särskiljer och gjort företaget till Nordens ledande vitvarunätbutik, är att Tretti erbjuder en heltäckande service. Om du mot förmodan inte hittar vad du söker på webbsidan, finns vitvaruexperter redo att hjälpa dig med rådgivning, inspiration, offerter, leveransinformation och mycket mer. Du kontaktar antingen butiken via telefon eller e-post och får då svar inom 24 timmar. Eller så tittar du runt först på deras blogg Vardagen där du kan sträckläsa inlägg om till exempel tekniska specifikationer och praktiska ”att-tänka-på”-tips.
Få vitvaran inburen & installerad, plus bortforsling av den gamla
Genom ett samarbete med transportfirman Bring, kan du göra tilläggstjänster i din beställning som gör vitvaruhandlandet ännu enklare och smidigare. Utöver att det alltid är fri frakt till din tomtgräns på alla beställningar, kan du välja till att få din nya vitvara inburen till en av dig önskad plats. Eller så kan du lägga till att få den både inburen och installerad i din bostad. Eller så kan du till och med lägga till att få den både inburen, installerad, och i samma veva dessutom få din gamla produkt bortforslad – vilken service! Oavsett vad du väljer, blir du kontaktad av Bring när du gjort din beställning och tillsammans bestämmer ni en dag och tid för leverans. Normalt får du hem din leverans inom 2–5 arbetsdagar, men det blir upp till ytterligare 3–5 arbetsdagars tid om du väljer några av tilläggstjänsterna. Eftersom det ju alltid tar ett tag innan man upptäcker att man inte är nöjd, erbjuder de även hela 30 dagars öppet köp på både använda och oanvända produkter (gäller ej hygienprodukter), och för småvaror är returfrakten alltid gratis.

Fynda både nytt och använt med upp till 70% rabatt

För att garantera dig som kund det bästa priset har du rätt att begära prismatchning genom deras prisgaranti om du hittar samma produkt till ett lägre pris på en annan sajt. Det enda du behöver göra är att höra av dig till kundtjänsten med uppgifter om den andra varan. Att du hittar något billigare någon annanstans är dock inte speciellt troligt. Vi har nästan alltid flera rabattkoder och erbjudanden som du kan använda dig av, som pressar ner de redan låga priserna ytterligare. Dessutom har de ofta lagerrensningar där du kan fynda utgående utvalda produkter till extra låga priser.
I Jordbro strax söder om Stockholm finns även en stor fysisk butik på närmare 2000 kvadratmeter. Trots att sortimentet såklart inte kan mäta sig med det enorma utbud som finns online, kan du här komma till affären och se produkterna i verkligheten innan du beställer och få personlig hjälp av någon av de kunniga butiksmedarbetarna. I butiken finns också en välbesökt outlet-del med både nya och returnerade varor med kraftiga prisreduktioner på upp mot 70% rabatt.

Schyssta villkor och säkra betalningar

Eftersom kundnöjdhet är en stor prioritet för företaget har du som kund alltid 1 års garanti och 3 års ”on-site” reklamationsrätt på alla produkter. Detta betyder att eventuella reparationer genomförs hemma hos dig. Självklart kan du även reklamera om du vill få produkten utbytt eller få pengarna tillbaka. Kontakta då helt enkelt deras kundtjänst. Vill du vara på den säkra sidan kan du köpa till en 1 års försäkring genom samarbetspartnern Securator. Då behöver du inte oroa dig för skador eller fel som inte täcks av den ordinarie reklamationsrätten eller garantin.
Som kund har du även en lång rad av olika betalningsalternativ. Du kan betala via kortbetalning, direktbetalning eller via Bankgiro. För mer betänketid finns alternativet att få faktura genom Qliro, då du även kan lägga upp en delbetalningsplan. Oavsett vad du väljer är alla transaktioner och dina kunduppgifter helt säkerställda genom krypterad anslutning med deras betalningspartner DIBS.

Hur använder jag rabattkoden?

För att lägga till din rabattkod klickar du i rutan ”Har du en rabattkod?” och skriver sedan i koden i fältet.